Årets spil 2009!

Det er nærmest utroligt hvor meget der kan ske på 12 måneder, og ligeså utroligt hvor hurtige vi er til at glemme det, hvilket er hvorfor det at sammensætte denne "Årets." artikel nærmest altid ender i en eller flere overraskelser for mig.

På trods af at vi nærmest dagligt må læse nyheder om udviklere som må lukke dørene, samt historier der fortæller hvor horribelt dyrt det er blevet at udvikle spil, synes hvert nyt år nemlig at byde på flere spil end det sidste. I år har ikke været nogen undtagelse når det kommer til mængden af spil, men snarere hvor høj kvaliteten har været over hele årets udgivelser.

For en branche der nu i et par år har været domineret af konsoller og PC'er der angiveligt skulle kunne levere "fotorealistisk grafik og episke spiloplevelser som rivaliserer Hollywoods største produktioner", synes det nemlig først at være i år udviklerne virkeligt er begyndt at leve op til forventningerne.

Hvad enten du har en Wii, Playstation 3, Xbox 360, PC, Nintendo DS, PSP eller måske endda en iPhone, har 2009 været et spilår der har budt på spiloplevelser af så imponerende kvalitet, at vi kun kan håbe på at næste års sortiment kan leve op til det samme høje niveau.

Du kan her læse hvad vi som redaktion er kommet frem til er årets mest nævneværdige spil, både når det kommer til kvalitet og manglen på samme. Vi forventer ikke at eller er enige, og derfor ser vi naturligvis frem til en god diskussion om artiklen på Gamereactor.dk fora.

Indtil det er tid til næste års artikel håber vi dog at I vil tage jer tiden til at nyde dette års bedste spil, måske endda nogle af de som ikke var del af juleræset, men som alligevel har imponeret os nok til at være med her. God jul og rigtigt godt nytår.

/Thomas Blichfeldt, Assisterende Redaktør

Fortsæt til første kategori >>
Hvilket er dit favoritspil i år?
Vær med til at stemme! >>