Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler

Gamereactor byder indenfor til masser af sommerkonkurrencer

Der er god grund til at besøge Gamereactor i løbet af juli måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle år siden, primært i forbindelse med en glubsk COVID-19 nedlukning, og en sommer uden de helt store lanceringer, så satte vi gang i et nyt initiativ her på Gamereactor. Ideen var ganske simpel; vi har den her gigantiske julekalender hvert eneste år, men hvad nu hvis vi lavede lidt af det samme i løbet af sommeren?

Følg os lige her; der sker ikke rigtig noget i selve spilbranchen, udover at det naturligvis er blevet en helt del sværere at greje hvornår den næste Direct, Forward eller State of Play egentlig kommer, men vi er lette på lanceringer, lette på shows, let på det hele.

Så i løbet af hele juli måned vil der løbende være konkurrencer her på Gamereactor, og i det format i i forvejen kender. Klik ind, se præmien, svar på spørgsmålet i kommentarfeltet. I kender det, og vinderne findes så i starten af august.

Naturligvis bliver selve størrelsen på præmierne ikke i helt samme kaliber som i julekalenderen, der nærmest er et etableret brand på egen hånd. Men det betyder ikke at der ikke er noget at glæde sig til.

Dette er en annonce:

En Nighthawk router, eksempelvis, lækre præmier fra Razer, nye PlayStation 5-eksklusiver og meget, meget mere.

Det eneste der er tilbage at sige, er at vi glæder os til at læse jeres besvarelser. Det hele starter på mandag, og der kommer et par nye konkurrencer ud hver eneste uge.

Gamereactor byder indenfor til masser af sommerkonkurrencer
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold