Dansk
artikler

Spilverdenens største Easter Eggs.

På Gamereactor elsker vi foråret, og i den anledning har vi samlet vores favorit-Easter Eggs i spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Du ser

Preview 10s
Next 10s
Annoncer

Easter Eggs er i dag noget vi forventer i spil, hvilket har skabt grupper på nettet, dedikeret til at jagte de bedste eksempler, der gemmer sig i spillene vi alle elsker. De kan både være store og åbenlyse, eller små og gemt godt væk, men at finde en er altid tilfredsstillende. Vi har samlet en liste af nogle af de bedste easter eggs i spilmediet; de bedste fordi de er ekstremt godt gemt, fordi de fik os til at grine eller fordi de er store og underholdende.

Halo 3 - Happy Birthday, Lauren!
Halo 3 indeholder et utal af fantastiske easter eggs og hemmeligheder, men det er denne her, der landede på listen, fordi den er så godt gemt. Hvis du indstiller datoen til juleaftens dag, går ind i single-player kampagnen og holder begge analoger i bund mens spillet loader, vil Halo ringen, der normalt fungerer som en loading-bar, skrive: "Happy Birthday, Lauren!". Denne besked var så godt gemt, at den ikke blev fundet før 2014, syv år efter spillet oprindeligt blev udgivet. Easter egg-jægerne ville aldrig have kendt til eksistensen af denne besked, hvis en af udviklerne ikke havde givet en ledetråd i 2012: "Der er et easter egg i Halo 3, som jeg ikke tror nogen har fundet endnu - for noget tid siden faldt jeg over den i koden. Den finder kun sted på én bestemt dag... så held og lykke".

Spilverdenens største Easter Eggs.

Batman: Arkham Asylym - Warden's kontor
Her er endnu et eksempel på et snedigt easter egg, og det kan argumenteres, om denne her ikke er bedre gemt end den forrige. Gennem hele spillet er der vægge, der kan springes ved hjælp af Batmans eksplosive gel, og de vægge kan altid lokaliseres med din detective vision. I Warden's kontor er der dog en normal væg der kan springes, uden den på nogen måde skille sig ud, selv ikke i detective vision. Hvis du giver væggen 3 lag af din eksplosive gel, og springer dem samtidig, vil væggen ødelægges og afsløre et hemmeligt rum. Inde i rummet er der tegninger for 'Arkham City Project', der viser planer om at udvide Arkham Asylum, der er blevet godkendt. Der er også tegninger fra Batman: Arkham City, efterfølgeren til Arkham Asylum, spredt ud over kontoret. Denne easter egg havde været utrolig at finde, og havde offentliggjort eksistensen af Batman: Arkham City. Desværre var det så godt gemt, at rummet først blev fundet efter Arkham City var bekræftet.

Spilverdenens største Easter Eggs.

*SPOILERS* Dead Space - Kapitel titlerne
Dette er en interessant easter egg, men den indeholder spoilers om slutningen af det første Dead Space, så hvis du ikke vi vide noget om det, så spring hurtigt videre til den næste. Der er 12 kapitler i det første Dead Space, hvor du som Isaac Clarke, leder efter din kæreste Nicole. Navnene på kapitlerne er som følger:

Kapitel 1: New Arrivals

Kapitel 2: Intensive Care

Kapitel 3: Course Correction

Kapitel 4: Obliteration Imminent

Kapitel 5: Lethal Devotion

Kapitel 6: Environmental Hazard

Kapitel 7: Into the Void

Kapitel 8: Search and Rescue

Kapitel 9: Dead on Arrival

Kapitel 10: End of Days

Kapitel 11: Alternate Solutions

Kapitel 12: Dead Space

Enkeltvis betyder navnene ingenting, men hvis du kigger på første bokstav i hvert kapitel, vil sætningen: 'Nicole is dead' afsløre sig. Selvfølgelig finder du ud af dette i slutningen i spillet, men det er stadig en klog lille tilføjelse.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Grant Theft Auto IV - Hjertet af Liberty City
GTA serien har altid haft et stort antal easter eggs i hver udgivelse: der gemmer sig ting som spøgelser og UFO'er i GTA V, men denne her fra GTA IV er velkendt og virkelig godt lavet. Inde i 'statue of happiness', GTA versionen af Frihedsgudinden, gemmer der sig byens bankende hjerte. Døren du skal bruge for at komme ind, kan du kun ramme, hvis du springer ud fra en helikopter. Rammer du platformen ordenligt, vil du blive mødt af 4 døre, alle med en tekst ved siden af dem, hvor der står: 'no hidden content this way'. 3 af dørene kan du ikke gøre noget ved, men én af dem kan du åbne. Når du kommer ind, skal du kravle op af en stige og finde hjertet, holdt på plads af lænker.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Metal Gear Solid 3 - The End Fight
Metal Gear Solid serien har altid haft små elementer, tricks og gemte sager, specielt i bosskampene. En af de tidligste sjove tilføjelser til serien var i kampen mod Psycho Mantis i MGS 1, hvor han læste dit memory-kort, og dermed kunne læse alle dine bevægelser. Kun ved at slå kontrolleren til Port 2, ville det være muligt at besejre ham. The End er en over 100 år gammel sniper, der vælger at bekæmpe Naked Snake. Der er en håndfuld måder at undgå denne kamp, og den mest kendte fremgangsmåde er ved at gemme spillet under kampen og så først tænde spillet op igen efter en uge. Hvis du gør dette, så vil The End dø af alderdom og kampen vil slutte. Du kan også sætte konsollens ur én uge frem og få samme effekt. Dette er endnu et morsomt element, der kun virker naturligt i et spil fra Hideo Kojima.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Borderlands 2: Minecraft Cave
Denne easter egg er et lille genkendende nik til en af de mest succesfulde titler i nyere tid: Minecraft. Når du først kommer forbi kapitel 9, får du adgang til området kaldet Sanctuary Hole. Kommer du igennem dette område, får du adgang til Caustic Caverns. Kæmp dig igennem Caustic Caverns og fortsæt nordvest, hvor - hvis du leder længe nok - du vil finde nogle jordblokke, der ser genkendelige ud. Slå dig igennem jordblokkene og du vil finde en grotte fyldt med Minecraft blokke af sten, guld og andre mineraler og du vil også skulle kæmpe mod en håndfuld creepers. Den bedste del af dette easter egg er muligheden for at kunne iklæde sig et Minecraft-hoved og krop, inklusiv et par våben du kan få fingre i, hvis du er heldig. Dette easter egg er et af de bedste derude, og en flot reference til et elsket spil.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Just Cause 2 - Lost Island
Easter eggs i spil er ofte kun nogle små elementer, der ikke fylder meget, men er sjove at finde. Just Cause 2 er dog et enormt spil, hvilket kun gør det naturligt, at spillets easter eggs også er enorme. I det nordvestlige hjørne af kortet er der en mystisk ø. Hvis du spiller gennem hele kampagnen, ved du, at denne ø kun er med i en lille mission i spillet, så det er lettere forvirrende, at øen stadig er med i spillet. Fly hen til øen og dit fly vil miste forbindelsen og styrte. Og det er kun begyndelsen. Hele øen er en stor reference til det populære amerikanske show 'LOST', hvor en gruppe turister bliver strandet på en øde ø, efter deres fly styrter. Mange ting fra showet gemmer sig faktisk på øen i spillet, inklusiv det nedstyrtede fly, et 'røg monster' og en luge der spiller en stor rolle i TV showet. Det er fantastisk at se spil skabe så stor og gennemført en hyldest til et populært show, som Just Cause 2 har gjort det her.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Halo Trilogy - Special Dialogue Grunts
Vi har allerede Halo på denne liste, men dette berømte easter egg kan vi ikke undgå at nævne. I hvert enkelt Halo spil inkluderet i den originale Halo Trilogy, gemmer der sig en Grunt. Denne Grunt vil ikke angribe dig, men har i stedet noget unik dialog at dele med Master Chief (eller Arbiter). Den Grunt, i det originale Halo, kan findes under Warthog løbet i sidste mission, og fortæller Master Chief, hvor sulten han er. Dette er ikke et 'egg' i sig selv, men fans var så glade for tilføjelsen, at Bungie besluttede sig for, at gøre det til en løbende joke i serien. Grunt i Halo 2 er lokaliseret under 'Uprising' og bønfalder Arbiter at skåne ham, og tilkendegiver at han altid var på Elitens side fra begyndelsen. Den sidste - og sikkert mest kendte - Grunt finder man i Halo 3, helt til slut i det sidste level. Også kendt som Final Grunt, eller mere populært Jerk Store Grunt, er denne Grunt tæt på døden på grund af Halo ringens selvdestruktion og beslutter sig for, at bruge sine sidste minutter på at råbe af Master Chief, hvorefter han beder om at blive reddet. Ironisk nok, hvis du forsøger at redde ham, er chancerne for at du selv dør store, da du i forvejen lider under tidsmangel.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Diablo II - Secret Cow Level
Dette er en ekstremt kendt og ganske morsomt easter egg. Efter spillet er gennemført, kan spilleren starte et nyt spil og vandre mod et af de tidlige områder i spillet: Rogue Encampment. Her skal du placere en Tome of Town Portal og en Wirt's Pegleg i Horadric kuben. En portal vil åbne sig der transporterer dig til et hemmeligt sted. Her er der horder af sure bevæbnede køer, der vil angribe dig uden pause indtil du konfronterer The Cow King. Dette er en morsom tilføjelse, men hver gang Blizzard bliver spurgt ind til The Cow King eller noget lignende, siger de altid: 'der er ikke noget ko område'. Efter udgivelsen af Diablo III var fans på jagt efter at finde det hemmelige ko-område, selv om Blizzard konstant sagde, at det ikke eksisterede. Hvad fans endte med at finde, var dog ikke endnu et ko-område, men i stedet et område kaldet Whimsyshire, også kendt som det hemmelige Pony-sted. For en kort periode i Maj 2015, var der endnu et hemmeligt område kaldet 'Not a Cow Level' og i marts 2016, var der et nyt område kaldet 'Kanai's Stomping Grounds' der var endnu et ko-område på ny.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Call of Duty - Zombies Easter Eggs
Treyarch's Call of Duty spil har altid deres egen specielle zombie-mode, der langsomt er vokset lige så populær som spillets multiplayer. Med begyndelse i World at War, havde nogle af DLC-zombierne en forhistorie takket være nogle små easter eggs der gemte sig rundt omkring, hvilket ledte fans til at strikke deres historie sammen. Hvert enkelt map havde også deres helt egen hemmelige sang, som fans forsøgte at aktivere. Med udgivelsen af Black Ops Zombie området, Ascension, begyndte disse easter eggs at vokse sig større, men var stadig helt valgfri. I Asscension skulle spillerne gennemføre en række opgaver, der tilsammen udgjorde et ekstremt langt easter egg kaldet Casimir Mechanism, og det fortalte en historie og gav spillerne en fordel for en kort periode. Nu til dags kan de ikke rigtigt blive betragtet som easter eggs, da de er blevet en velkendt del af historien, men de easter eggs i Black Ops vil altid være specielle.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Battlefield 4: Megalodon
Battlefield udvikleren DICE har altid været berygtede, specielt i Battlefield 4, for at henvise til ting relateret til dinosaurs. Det er langsomt blevet en løbende joke for dem, og det har skabt grupper der udelukkende søger efter dinosaur-relaterede easter eggs. I 2013 fandt man et kompliceret easter egg, der skulle have to spillere til samtidig at trykke en knap, hvorefter et dinosaur-hyl vil kunne høres ud over krigszonen. I 2014 fandt man et bedre gemt dinosaur easter egg, hvor der skal 10 spillere til for at aktivere det. På kortet, Nansha Strike, hvilket man kan finde på Naval Strike DLC'en, skal 10 spillere stå på den ensomme bøje i midten af kortet. Efter en lille ventetid vil en enorm haj, Megalodon, springe ud af vandet og lande på toppen af spillerne, dermed dræbe hele bundtet. Denne tilføjelse skabte fornyet interesse i spillet, og der gemmer sig stadig easter eggs i spillet som fans leder efter.

Spilverdenens største Easter Eggs.

Der er flere fantastiske easter eggs derude, som at skyde John Romero i hovedet i Doom II, eller Robbie the Rabbit i Silent Hills, den gyldne kylling i Gears of War og endda muligheden for at genspille gamle spil (et trick vi huskede, da vi spillede Maniac Mansion i Day of the Tentacle eller Wolfenstein 3D i Wolfenstein: The New Order). Der er hundredevis af underholdende hemmeligheder derude, der kun venter på at blive fundet, så kom derud og begynd jagten.Indlæser mere indhold


Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.