Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
FIFA 18

Her er alt du skal vide om FIFA 18

Her er alle de fede nyheder i Career Mode, The Journeys anden sæson, Icons, mekanikker og meget mere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FIFA 18 er næsten over os, og nu hvor udgivelsesdatoen nærmer sig med hastige skridt, d. 29 september for at være specifik, så er de sidste detaljer endelig faldet på plads - og der er mange ændringer i denne omgang. Som EA Sports selv siger, så handlede FIFA 17 om at påbegynde en overgang, for det var det første spil i serien bygget i Frostbite-grafikmotoren, men i år har holdet bare kunne køre derudad, og har i den forbindelse kunne arbejde mere frit i motoren. I denne artikel kan du se alt det nye du kan finde i FIFA 18, selvom nogle af disse nye features er eksklusivt tilgængelige på enten PC, PS4, Switch eller Xbox One.

Demo, udgivelsesdato og diverse udgaver
EA Sports har endnu ikke afsløret præcis hvornår FIFA 18's demo egentlig udkommer, men ifølge information tilgængelig via Xbox Store, så skulle det faktisk ske d. 15 september. I forhold til en konkret udgivelsesdato for det fulde spil, så sker det d. 29 september på Nintendo Switch, PC, PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox One.

FIFA 18 bliver gjort tilgængeligt i tre forskellige udgaver, som du kan se herunder, via data hentet fra PlayStation Store:

Standard Edition - Denne udgave koster 549 kroner, og inkluderer Christiano Ronaldo som lån i FIFA Ultimate Team i fem kampe, fem premium jumbo guldpakker samt otte Special Edition Kits.

Dette er en annonce:

Christiano Ronaldo Edition - Denne koster 699 kroner, og inkluderer tre dages tidlig adgang til spillet, et Christiano Ronaldo-lån på fem FUT-kampe, 20 jumbopakker og otte Special Edition Kits.

ICONS Edition - Til sidst har vi denne udgave til 750 kroner, og den inkluderer tre dages tidlig adgang, et lån af ikonet Ronaldo Nazário i fem FUT-kampe, 40 premium jumbopakker, et EDS-lån i tre kampe samt de otte Kits.

HQ
FIFA 18FIFA 18FIFA 18
Dette er en annonce:

"Powered by Cristiano Ronaldo"
Den portugisiske Real Madrid-stjerne er forsidestjernen på FIFA 18, men hans deltagelse er ikke begrænset til bare at promovere spillet. Officielt er han verdens bedste spiller, altså vinder af sidste års Ballon d'Or-pris, og han har leveret motion capture til EA Sports, som ifølge studiet har sikret elementer som "fluidity, player response, and acceleration."

Christiano Ronaldo er også en af de stjerner der medvirker i Alex Hunters The Journey, hvor han faktisk direkte interagerer med Alex Hunter.

The Journey - Anden sæson
FIFA-seriens første rigtige kampagne, The Journey, blev der taget ganske godt imod i FIFA 17, og i år får spillere muligheden for at fortsætte Alex Hunters rejse i den anden sæson af hans lovende karriere. Efter at have sejret i Premier League skal han nu bevæge sig udenlands med flere udenlandske ligaer til rådighed. Det er ikke alle klubber der er tilgængelige, men Real Madrid, Atletico Madrid, Paris Saint Germain og L.A Galaxy er blandt valgene.

Denne del af spillet er naturligvis fyldt til renden med filmiske sekvenser, som sker ved hjælp af Frostbite-grafikmotoren, og spilleren har muligheden for at interagere med masser af karakterer. De mest gennemgående er professionelle skuespillere, såsom Alex' agent, men der er også ægte trænere og spillere, hvor Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Thierry Henry, Dele Alli, Rio Ferdinand, Thomas Müller, og James Harden er blandt stjernerne der dukker op.

The Journey har også flere nye muligheder, blandt andet nye mål, andre kapitler med anderledes karakterer, nye Hunter-tilpasningsmuligheder og endda en kooperativ del for to spillere.

HQ
FIFA 18FIFA 18FIFA 18

FIFA Ultimate Team Mode
FIFA's mest populære del er naturligvis tilbage i år, og den indgår i alle version af spillet, inklusiv i den nye Switch-version. En af de største nye features er introduktionen af Icons, klassiske spillere som du kan få fat i til dit FUT-hold. Denne mulighed eksisterede allerede på Xbox-konsoller, men siden eksklusivitetsaftalen nu er slut, så vil Icons også dukke op på Switch, PC og PS4. Der er desuden forskellige versioner af disse ikoniske spillere, med forskellige attributer og visuelle kendetegn alt efter hvilken periode spillerne er taget fra. Maradona, Michael Owen, Ronaldo, Pele, Ronaldinho, og Rio Ferdinand er blandt disse spillere.

En anden ny tilføjelse er Squad Battles, en ny singleplayer-del. Så vidt vi kan forstå kan spillere i denne del udfordre andre hold (styret af computeren), inklusiv hold som er skabt af professionelle fodboldspillere.

Career Mode
En af FIFA's ældste dele er stadig blandt de mest populære; men der er mange ændringer på vej til denne nye udgave. Den største ændring er selvfølgelig introduktionen af Frostbite-grafikmotoren, som tillader EA Sports at introducere et hav af filmiske sekvenser, hvoraf nogle er interaktive og andre ikke er.

Under transferforhandlingerne kan du nu deltage i en sekvens med klubtrænere, agenter og spillere. Du kan sende forslag, modsvar og forhandle værdier og klausuler, og det hele afvikles på filmisk vis. Flere karriereøjeblikke, såsom at hyre spillere, at uddele præmier og at vinde titler, afvikles desuden også via mellemscener i denne omgang.

En anden vigtig del af Career Mode er håndteringen og optræningen af unge spillere, særligt i forhold til træning. FIFA 18 har mere end 15 nye Skill Games, som udgør træningen i Career Mode, og nu kan du lave specifikke træningsprogrammer, som du kan sætte for individuelle spillere eller grupper af spillere.

FIFA 18FIFA 18
FIFA 18FIFA 18

Ny atmosfære på stadion
FIFA 18 indeholder et nyt tag på arenaer, og den vigtigste drivekraft i disse ændringer er hvordan EA Sports have brugt Frostbite til at skabe en mere realistisk og dynamisk atmosfære. Spillet inkluderer flere elementer fra disse arenaer, fra ambulancer til mærker på græsset, men mere interessant er publikummernes reaktioner.

Der er også nye måde hvorpå fans kan fejre mål, inklusiv at på illegal vis at møve sig ind på banen. Før kampen går i gang kommer du til at se et hav af nye sekvenser og koreografier, som alle vil være specifikt designet til hver region. I Argentina ser du mange bannere, flag og fakler, og den slags kommer ikke til at være noget man ser i eksempelvis England. Selv under kampene vil der være en større interaktion med publikum, såsom klappen og sange. De vigtigste kampe, såsom klassiske opgør og derbyer har også en "speciel" atmosfære under og efter kampen.

Real Player Motion-teknologi
Ifølge EA Sports tillader denne nye teknologi "the biggest step of innovation in gameplay in the history of the series". På det mere praktiske plan ved vi stadig ikke rigtig hvad det betyder, men vi har nogle små detaljer at dele med jer. Åbenbart gør denne nye teknologi det muligt at skabe mere dynamiske og personlige animationer for at kunne adskille de mere ikoniske spillere, der har særligt genkendelige bevægelser og tricks.

Dribblesystemet har også fået en klækkelig opdatering, og nu er der flere animationer, som bedre skal fange bevægelserne hos spillere som Christiano Ronaldo. Udover de nye Skill Moves som du kan bruge med højre analogpind virker de naturlige driblinger desuden bedre, som tillader mere pludselige ændringer i retningen og hastigheden. Spillerattributter, såsom højde og vægt og dribleevnerne, vil også afgøre hvilke slags animationer der udspiller sig.

En anden vigtig tilføjelse i forhold til gameplay er også ændringerne af den måde spillere lægger indlæg ind i feltet. Der er flere nye typer, såsom et "dipped" indlæg der falder hurtigere ind i feltet. Disse indlæg har været ens i de seneste par år, men det er godt at se at vi får nye muligheder i forhold til bedst at tjene angriberne i feltet.

HQ
FIFA 18FIFA 18FIFA 18

Switch-version
I år markerer første gang at FIFA er tilgængeligt på Nintendo Switch, og det bliver en ret unik version. For nu kommer Switch-versionen ikke til at køre på Frostbite, som betyder at nogle af de nye features som er på PC, PS4 og Xbox One ikke befinder sig på Nintendos konsol. The Journey, de nye arenaer og de filmiske sekvenser i Career Mode findes ikke på Switch, og heller ej på PS3 og Xbox 360.

Stadig, det fremgår ikke som en doven port af spillet. Det kører stadig ganske fortrinligt på Nintendos konsol, og lader til at inkludere størstedelen af gameplay-delene. Udover at indeholde de traditionelle udgaver af Career og Ultimate Team, så er der en unik del der drager fordel af konsollens transportable design. Derudover kører spillet i 1080p i standere, og 720p i håndholdt format, med en konstant billedehastighed på 60fps.

FIFA 18 ankommer d. 29 september på Nintendo Switch, PC, PS4, PS3, Xbox 360 og Xbox One. Herunder kan du se to interviews:

Nintendo Switch Interview

HQ

Samuel Rivera Silva Interview

HQ
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18

Relaterede tekster

5
FIFA 18Score

FIFA 18

ANMELDELSE. Skrevet af Carl NielsenDer er ikke meget, der er forandret, men der er meget, der er forbedret i dette års udgave af FIFA.Indlæser mere indhold