Dansk
YouTube - Jeg kunne godt bruge din hjælp :-)

YouTube - Jeg kunne godt bruge din hjælp :-)

Skrevet af Nham den 10 maj 2020 kl. 09:38
Tagget som: Apex Legends

Hej GR Gamer

Jeg har brug for din hjælp. Jeg har været medlem siden 2010 og hvorfor så det? Ja fordi GR har et af de bedste communities. Der har (næste) altid været en god stemning og nogle gode diskussioner.

Så jeg tænkte, hvorfor ikke starte her. Jeg har brug for din hjælp.

Jeg har startet en YouTube kanal og ønsker selvfølgelig at gøre den større. Efter en længere diskussion med mig selv om "hønen eller ægget", så er jeg kommet frem til, at der nok ikke er et endegyldigt svar. Jeg skal bruge nogle subscribers for at vokse, men jeg skal vokse for at få subscribers. Jeg har derfor brug for din hjælp til at vokse.

Det sidste års tid har jeg brugt rigtig mange timer i Apex Legends. Det er et fantastisk spil og Respawn har ramt plet med rigtig mange ting. Jeg tænkte, hvorfor ikke dele den glæde med andre? Hvorfor ikke få nogle gode snakke om spillet? De snakke håber jeg at være med til at starte i kommentartråden til mine videoer.

Jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil tjekke min kanal ud: https://www.youtube.com/channel/UC-ZvqtIiRbkp5bHUBrYozPw

Jeg er meget åben for konstruktiv kritik og vil gerne udvikle kanalen. Skriv gerne i kommentarfeltet til den video du ser eller her. Hvis du synes om video, så giv den gerne et like. Flere Likes fortæller nemlig YouTube at videoen skal deles mere.

Vigtigst af alt, så tror jeg, at hvis kanalen skal blive større, så kræver det at der er nogle der satser og trykker på abonnerknappen. Nogle der kan se noget potentiale og ved det er "work in progress".

Jeg har prøvet at lave lidt forskellige slags videoer.

High Octane:
https://youtu.be/Cp1QY9evcok
Er en video der ikke tager sig selv så alvorligt. Det primære formål er at den skal underholde.

Road to Predator - The series:
https://youtu.be/q3YDI9cpP_M
Er tænkt som en vedvarende serie af videoer. Formålet her er lidt mere seriøst hvor man følger hvor langt jeg kan komme i Ranked.

Controller om PC:
https://youtu.be/vtR9QSJQ0ZA
Er mere informativ og er p.t den video der klare sig bedst. Planen er, at næste video bliver omkring de bedste Settings i spillet.

Goodbye Pathfinder:
https://youtu.be/Y2c_cnm-lb4
Er den nyeste på kanalen.

Har du nogle tips eller tricks, gode råd eller andet, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Tak for du læste med.

Du ser

Preview 10s
Next 10s
Annoncer
PS Now

PS Now

Skrevet af Nham den 22 december 2015 kl. 20:03

PS Now

Der er mange meninger om PS Now især fra dem der ikke har prøvet det endnu. Jeg vil i denne blog prøve at give lidt hands-on tanker efter at have brugt tjenesten nogle dage.

Hurtig info:
- Jeg lavede en engelsk bruger og købte et uk prepaid psn kort.
- Der er en lille smule lag, men spillene kunne sagtens spilles
- En måned koster £12,99

Jeg har prøvet følgende spil:
Uncharted: Drake's fortune
Lost Planet 2
Operation Flashpoint: Red River
Sniper Ghost Warrior 2
BioShock infinite
Killzone
Resistance 3

Som udgangspunkt havde jeg tænkt, at hvis PS Now kunne fås til en fornuftig pris, så var det en tjeneste som mine børn sikkert kunne få god glæde af. +100 spil at vælge imellem lyder jo som ren ønsketænkning. Jeg kunne samtidig få spillet nogle af ynglingsspillene fra sidste generation.

Men, men, men... Så blev jeg klogere. For det første er det ikke muligt at søge i biblioteket af spil, så man skal på kluntet Netflix manér, scrolle igennem alle spil for at finde det spil man leder efter. Det er dog ikke noget der ødelægger oplevelsen når først man har fundet spillet og startet det op.

Den næste ting, og den jeg blev allermest skuffet over er, hvor er alle de fede PS3 spil henne som jeg skulle spille? Jeg troede jeg skulle spille Dead Space 3, Resident Evil 4 og andre titler der sagtens kunne klare en gennemspilning mere. Sony har dog formået at gøre PS Nows pris endnu mere absurd ved at tilføje en tjeneste inde i tjenesten. Den hedder Rentals og her er det så muligt at leje spil i en periode på 2 dag til £4.99 eller 30 dage til £7.99 (pris for Dead Space 3). De spil der er en del af Rentals, er ikke en del af PS Now, så forvirringen er total. Det er muligvis min egen skyld, men jeg havde fået opfattelsen af, at et PS Now abonnement gav adgang til samtlige spil og ikke kun halvdelen.

Jeg må sige at jeg er blevet meget skuffet over Sonys forretningsmodel og jeg er nu blevet 100% sikker på at jeg ikke kommer til at støtte tjenesten når den engang bliver lanceret i Danmark. Idéen er ikke dum, men det er udvalg kontra pris.

Hvis der er andet du vil vide eller gerne vil have jeg prøver af, så har jeg 16 dage tilbage før det udløber.

Linjefagsdokument om mediebrug i daginstitutionerne.

Skrevet af Nham den 9 maj 2014 kl. 11:37
Tagget som: linjefagsdokument, mediebrug, MKD, leg, æstetik, læring

Hej allesammen.

Jeg har i de sidste to uger siddet og arbejdet på mit linjefagsdokument i MKD (medie, kreativitet og digital dannelse). Det blev afleveret i dag og da det omhandler digitale mediers brug i daginstitutionerne, tænkte jeg at jeg lige ville dele det med jer. De eneste krav der har været er at der skulle være en reflektions del over hver lektion og en begrebsredegørelse. Da det er et mediefag, så valgte jeg at udforme mit dokument som en hjemmeside og resultatet kan ses her:

http://michaelmonberg133311.wix.com/mkd2014

Jeg tager gerne imod kritik og hjemmesiden skal ikke tænkes som værende færdig.

Remoteplay med Dualshock 4

Remoteplay med Dualshock 4

Skrevet af Nham den 18 januar 2014 kl. 10:34

Hej allesammen.

Jeg tænkte jeg lige ville dele et lille trick jeg faldt over på nettet.

Det er muligt at bruge din Dualshock 4 til at spille remoteplay på din PS Vita. Her er hvordan det fungerer:

1. Du skal have 2 PSN kontoer. Det er ligegyldigt om nummer 2 (subaccount) er en amerikansk eller hvad du nu vælger.

2. Du skal købe et ekstra memorycard (medmindre du er ligeglad med at alt bliver slettet på det du har)

3. Din PS Vita skal være logget ind på din subaccount (det kræver at du formattere din Vita og memorycard og logger ind på din subaccount)

Når alt det er på plads, så er det lige til.

4. Tænd din PS4 og log ind på din subaccount

5. Kør remoteplay på din PS Vita

Nu virker det hele som det plejer, du er bare på din subaccount. (du styrer det hele på Vita'en)

6. Alt hvad du skal gøre er at trykke på din PS knap på din Dualshock 4 og nu skal du logge ind på din mainaccount. Tryk på PS knappen igen og så er du klar til at spille.


Det virker rigtig godt og jeg har ikke oplevet nogle problemer. Happy gaming :)

Det eneste minus er, at du skal trykke på PS Vita skærmen (cirka hvert minut) hver gang skærmen dæmper lyset.

(NOT so) Coolshop

(NOT so) Coolshop

Skrevet af Nham den 28 november 2013 kl. 20:15

Hej allesammen.
Som så mange herinde har jeg været meget spændt på udgivelsen af playstation 4. Jeg har glædet mig så meget, at jeg bestilte den hos Coolshop d. 23. februar. Ni måneder senere må jeg så konstatere, at det var det dummeste valg jeg kunne træffe.

Min morgen starter kl.5.30 (har tvillinger, så sådan er det hver dag) med morgenkaffen og de forskellige sites bliver skimtet igennem. Jeg vælger lige at tjekke min PS4 bestilling på Coolshop og ser til min store undren, at der står at min betaling har fejlet. Jeg var så sent som d. 20 november inde og genbetale min ordre, så der ikke skulle være en chance for at min betaling var blevet forældet.

Kl.9 ringer jeg til kundeservice. Det er rigtigt at min betaling har fejlet og i samme åndedrag får jeg at vide at min PS4 er sendt afsted til en anden. Det forstår jeg selvfølgelig ikke, nu når jeg har gjort alt hvad jeg kunne fra min side.

Kl.11 får jeg fat i banken og de siger at de ikke har afvist nogen betaling og at der er dækning på mit kort. Så det er hverken bankens eller min skyld at betalingen har fejlet.

kl.13 ringer jeg til kundeservice igen da jeg ingenting har hørt fra dem. Han kommer med en masse undskyldninger og siger at han ikke har haft tid til at se på det, da de har haft meget travlt. Jeg siger i min arrigskab at jeg synes det er dårlig kundeservice og han svarer tilbage "så har vi vist ikke mere at snakke om".

kl.14.20 skriver jeg med chatten. Det er igen det samme ligegyldig pjat de fyrer af og igen er det min egen skyld at betalingen har fejlet. Jeg beder om at snakke med Jacob Risgaard og får at vide at han vil ringe når han får tid. Så må vi se hvornår det bliver... (aldrig).

I mellemtiden har jeg modtaget en mail som siger dette:

Kære PS4 kunde

Det er med stor beklagelse, at vi sender denne mail.
Du har i forgårs modtaget en e-mail om, at du var sikret din maskine. Denne mail sendte vi i samme øjeblik, som vi fik melding fra leverandøren om, at de var afhentet på deres lager. Nu viser det sig desværre, at varen er forsinket fra Sony.

Det betyder, at vi ikke kan sende din PlayStation 4 til release, som vi har lovet dig.

Vi er ubeskriveligt kede af situationen, og vi ville ønske vi kunne sende konsolen til dig...
Som plaster på såret for hele denne episode vil vi meget gerne give dig en kompensation.

Vi har overført 200 kr. i point til din Coolshop-konto nu, som du kan bruge på lige hvad du vil, uanset om du vælger at bibeholde din bestilling eller ej.

Sony forventer at kunne levere til os på mandag.
Vi gør ALT, hvad vi kan, for at sende maskinen afsted fra Coolshop samme dag (mandag), som vi modtager den.

De bedste hilsner

Coolshop

Nu er det altså ikke på grund af at min betaling har fejlet, men fordi at der er en forsinkelse hos Sony. De 200 point kan de stoppe op et hvis sted.

Jeg kan så læse inde på deres hjemmeside, at det er sket for flere og at der er masser der har bestilt meget senere end jeg, der har modtaget en PS4.

Jeg er sur, skuffet, gal og rigtig øv over hele situationen. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man som trofast kunde gennem mange år bliver behandlet sådan. Jeg håber virkelig ikke at Coolshop slipper ubemærket afsted med det.

Jeg forventer selvfølgelig i aften at Jacob Risgaard kommer i sin ferrari med min PS4. Og når det så aldrig sker, så kunne de som minimum give mig en undskyldning, sende den imorgen, så jeg havde den lørdag. De har jo sjovt nok kunne sende de 2 PS4 spil jeg har bestilt på samme betalingskort. Så kan jeg sidde og kigge på de fine æsker, nu når jeg har taget fri fredag og mandag.

Tak Coolshop

Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.