Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch

The Overwatch League kicks off later today

Here are all the matches you can look forward to this weekend.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Du ser

Preview 10s
Next 10s
Annoncer

With the next season of the Overwatch League officially kicking off later today, we've pulled together all of the matches that you can look forward to over this weekend. From games taking place in the North American region, to a bunch of games planned for the Asia-Pacific region, there's a lot planned, so be sure to catch all of the action on the Overwatch League's official YouTube channel here.

Anyway, without further ado, here is the planned schedule for this weekend.

Friday, April 16:
8pm BST / 9pm CEST - Houston Outlaws @ Dallas Fuel
9:30pm BST / 10:30pm CEST - Los Angeles Gladiators @ San Francisco Shock

Saturday, April 17:
10am BST / 11am CEST - Guangzhou Charge @ Shanghai Dragons
11:30am BST / 12:30pm CEST - Los Angeles Valiant @ Chengdu Hunters
1:00pm BST / 2:00pm CEST - Philadelphia Fusion @ Seoul Dynasty
8:00pm BST / 9:00pm CEST - Toronto Defiant @ Vancouver Titans
9:30pm BST / 10:30pm CEST - Atlanta Reign @ Florida Mayhem
11:00pm BST / 12:00am CEST (April 18) - Dallas Fuel @ Los Angeles Gladiators

Sunday, April 18:
10am BST / 11am CEST - Guangzhou Charge @ Seoul Dynasty
11:30am BST / 12:30pm CEST - Chengdu Hunters @ Shanghai Dragons
1:00pm BST / 2:00pm CEST - Philadelphia Fusion @ Los Angeles Valiant
8:00pm BST / 9:00pm CEST - Houston Outlaws @ San Francisco Shock
9:30pm BST / 10:30pm CEST - Florida Mayhem @ Vancouver Titans
11:00pm BST / 12:00am CEST (April 19) - Toronto Defiant @ Atlanta Reign

Let us know below, which team it is that you will be supporting over this weekend.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.

Paris Eternal siger farvel til Neptuno

Paris Eternal siger farvel til Neptuno

ESPORTS. Skrevet af Jakob Hansen

Det franske Overwatch-team Paris Eternal har annonceret, at de har "mutually agreed to part ways" med deres hoved support-spiller Alberto "neptuNo" González. Neptuno kom...

SoOn trækker sig fra Overwatch

SoOn trækker sig fra Overwatch

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

I går fik vi at vide, at Dallas Fuel-stjernen Ki-hyo "Xzi" Jung officielt trækker sig fra Overwatch, fordi han har en skade som han bliver nødt til at få kigget nærmere...



Indlæser mere indhold


Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.