Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 er den største Xbox Games Studios-lancering nogensinde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Først var det én million, så var det tre millioner, og nu er de endelige besøgstal i Forza Horizon 5 på lanceringsdagen blevet offentliggjort. Medierne brugte i første omgang de globale tidstavler til at se hvor mange der egentlig var i Forza Horizon 5, men nu er der endelig kommet en officiel udmelding.

Via Twitter har Phil Spencer bekræftet, at spillet har ramt 4.5 millioner spillere på selve lanceringsdagen, som er tre gange flere end Forza Horizon 4 præsterede for nogle år siden. Ikke bare det, spillet har nu også præsteret den største Xbox Games Studios-lancering nogensinde.

"We've invested for years in Xbox so more people can play. With 4.5+ million players so far across PC, cloud & console, Forza Horizon 5 shows that promise coming to life. Largest launch day for XGS game, peak concurrent 3x FH4 high. Thank you players & congrats to @WeArePlayground"

Forza Horizon 5

Relaterede teksterIndlæser mere indhold