Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Vanguard

Call of Duty Vanguards første sæson får mindre udskydelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu om dage er det meget populært at fremvise såkaldte "roap maps", der viser, hvilket indhold der vil blive føjet til et spil i løbet af det kommende halve eller hele års tid. Kort før lanceringen af Call of Duty: Vanguard, var det netop, hvad Sledgehammer Games gjorde, og kortet fremviste endda også, hvad der skulle ske med free-to-play spillet Call of Duty: Warzone.

Her var det planen, at en stor opdatering skulle lande den 2. december, der tilføjede Vanguard indhold til Warzone og ikke mindst introducerede det store kort Caldera. Men som det så ofte sker, så er planerne nu blevet ændret, og opdateringen er blevet udskudt.

"Season 1 of #Vanguard and Warzone Pacific will now release Dec. 8. Vanguard owners will have 24-hour exclusive first play access to the Caldera map. Open access begins on Dec. 9," meddeler Call of Dutys officielle Twitter-konto.

Udskydelsen vil sige, Call of Duty: Vanguard-spillere får adgang til nyt indhold i form af kort, våben og tilføjelser til Zombies, på samme dag som Halo Infinite udkommer.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold