Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Cult of the Lamb
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Fortnite

   Epic Games lukker for Fortnites Chapter 2 med stor begivenhed

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Fortnite er et spil der er designet til at køre for evigt, men det har ikke forhindret Epic Games i at skabe nogle overgange imellem forskellige faser, der er ret drastiske. Eksempelvis forsvandt hele spilverdenen på et tidspunkt ind i et sort hul, og spillet var derfor ikke tilgængeligt i en relativt lang periode.

   Og nu siger farvel til endnu en fase, eftersom "Chapter 2", som er spillets nuværende tilstand, står til at blive afsluttet via en større begivenhed ved navn "The End" d. 4 december. Epic beskriver det her som et "one-time-only in-game event called "The End" which will bring the current chapter to a close," så vi forventer noget relativt stort.

   Det hele starter kl. 22 dansk tid d. 4 december, og under selve The End bliver det muligt at gå i gruppe med op til 16 venner. Epic har desuden slået fast, at der er tale om et "one-time-only-event", altså kommer The End aldrig tilbage, og dermed opfordres spillere til at optage det.

   De har ikke sagt noget om Chapter 3, eller spillets næste fase, endnu.

   Fortnite

   Relaterede tekster

   FortniteScore

   Fortnite

   ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

   98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.   Indlæser mere indhold