Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt-instruktør forlader CD Projekt RED efter beskyldninger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til at stort set samtlige store studier i spilbranchen er i fuld gang med at håndtere og omlægge deres struktur på en sådan måde, så at de bedre kan identificere de medarbejdere der skaber dårlige arbejdsforhold. Netop det har CD Projekt RED åbenbart været i gang med, og nu er de angiveligt skredet til handling.

Jason Schreier kan, via en artikel hos Bloomberg, afsløre at han har modtaget en kopi af en intern email fra CD Projekt RED, hvor det afsløres at The Witcher 3: Wild Hunt-instruktør Konrad Tomaszkiewicz nu forlader studiet.

Dette sker efter en længere efterforskning, der havde til formål at undersøge om der var hold i anklagerne om såkaldt "workplace bullying". Denne undersøgelse konkluderede dog ikke at han var direkte skyldig, men han forlader stadig studiet:

"I am going to continue working on myself. Changing behavior is a long and arduous process, but I'm not giving up, and I hope to change."

Præcis hvad han har gjort afsløres ikke.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterede teksterIndlæser mere indhold