Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Immortals: Fenyx Rising

Immortals: Fenyx Rising-producer er lige gået i gang med et hemmeligt spilprojekt

Spillet har angiveligt klaret sig ganske glimrende.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne insider Tom Henderson afsløre i en stor artikel, at Ubisoft har været tilfredse med Immortals: Fenyx Rising helt generelt, og at der derfor er blevet grønt lys til en direkte efterfølger. Ubisoft selv har naturligvis ikke kommenteret på artiklen, men noget kunne tyde på at holdet bag netop er gået i gang med et nyt, hemmeligt spil.

Produceren bag det første spil, Andrée-Anne Boisvert fra Ubisofts Quebec-hold har afsløret via hans LinkedIn, at de nu er gået i produktion på et hemmeligt spil.

Det er naturligvis ikke nogen direkte bekræftelse, overhovedet, og det skal siges at Boisvert også sad som Associate Producer på blandt andet Assassin's Creed Odyssey. Dog forventes det at det næste Assassin's Creed har været under udvikling en del længere tid.

Ønsker du at se en efterfølger til Immortals: Fenyx Rising?

Immortals: Fenyx Rising

Relaterede tekster

9
Immortals: Fenyx RisingScore

Immortals: Fenyx Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Vi har svævet gennem skyerne i Immortals: Fenyx Rising, men når vi himlen, eller lider Ubisofts open world-eventyr samme skæbne som den stakkels Ikaros?Indlæser mere indhold