Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Masser af Spider-Man film lander nu endelig på Disney+ herhjemme

Snart kan du se alle Spider-Man film ét sted.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske allerede ved, så er selve filmrettighederne på Spider-Man karakteren en lidt sjov størrelse. Det er Marvels, naturligvis, men det er faktisk Sony der ejer rettighederne, og dermed kan Tom Hollands MCU-version kun eksistere igennem et partnerskab imellem Sony og Disney.

Det betyder også at indtil nu har du ikke kunne finde en række Spider-Man film på Disney+, men det ændrer sig snart. Via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor er det blevet bekræftet, at Spider-Man 2, The Amazing Spider-Man 2, Spider-Man: Homecoming og den animerede Spider-Man: Into the Spider-Verse alle nu lander på Disney+ d. 1 juli.

Netop disse film har manglet på tjenesten, fordi Sony har indgået eksklusive partnerskaber andetsteds, men nu "vender de hjem", om man vil.

Skal du se en af dem?

Masser af Spider-Man film lander nu endelig på Disney+ herhjemme


Indlæser mere indhold