Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
NBA 2K22

2K varsler snarlig præsentation af NBA 2K23

Luka Dončić fra Dallas Mavericks prydede forsiden sidste år. Snart finder vi ud af, hvem der får æren i denne omgang.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sommeren er ofte højsæson for sportstitler, og inden alt for længe kan vi også se frem til et nyt kapitel i basketballserien NBA 2K.

Twitter skriver udgiveren 2K Games, at NBA 2K23 afsløres inden længe. I den forbindelse vil spillets forsidestjerne præsenteret, og vi kommer også til at få et nærmere kig på spillets gameplay.

De seneste par udspil i den populære serie har fået ros for sit gameplay og præsentation. Spillene er dog også blevet kritiseret for allestedsværende mikrotransaktioner.

Det seneste spil i serien, NBA 2K22, udkom d. 9. september til Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5, Nintendo Switch og PC.

NBA 2K22

Relaterede tekster

0
NBA 2K22 - De nyeste funktioner og opgraderinger

NBA 2K22 - De nyeste funktioner og opgraderinger

PREVIEW. Skrevet af Jakob Hansen

Visual Concepts fortalte os mere om det kommende 2K, der blandt andet byder på forbedret forsvar, eksklusive funktioner til de nye konsoller, og et krydstogt hvor alle uanset platform er inviterede.Indlæser mere indhold