Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIII

Grafisk opdatering på vej til PC-udgaven af Final Fantasy XIII

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste måned udkom Final Fantasy XIII på PC. Men da spillet ikke havde de grafiske muligheder, PC-folket normalt forventer, gik moddere straks i gang med at forbedre spillets grafik. Efter deres betragtelige indsats har den japanske udgiver nu valgt at give spillet en officiel grafisk opdatering, skriver de på Steam.

"The Final Fantasy XIII team have been working hard to improve your experience on Steam and we're happy to announce the following changes will be rolled out at the beginning of December", lyder den officielle melding. Blandt andet vil spillet understøtte højere opløsninger (såsom 1080p - tænk at det ikke gjorde det fra starten...), såvel som andre forbedringer, der dog ikke er nævnt i detaljer. Opdateringen er planlagt til at udkomme i december.

Final Fantasy XIII

Relaterede tekster

Retro-Anmeldelse: Final Fantasy XIIIScore

Retro-Anmeldelse: Final Fantasy XIII

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

9 år er kommet og gået siden det trettende udspil i Final Fantasy-familien ramte de danske butikker. Andreas giver seriens sorte får endnu et skud.

Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Gyde Poulsen

Final Fantasy XIII er med dets vidunderligt flotte filmsekvenser et brag af en spiltitel. Men lever resten op til kravene til et Final Fantasy-spil? Læs det hele her...Indlæser mere indhold