Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skylanders Trap Team

Fire timer og alt du skal vide om Skylanders Trap Team

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nick og undertegnede starter blidt ud med at fortælle om de mange udgaver af Activisions nyeste tilføjelse til Skylanders-serien, derefter får du to timer med Skylanders Trap Team samt Nick og Dóri og en snak om hvilke figurer, der kan tilføje lidt ekstra spænding til eventyret.

Altså kort sagt: To gange to timer, et godt spil, og nogle meget smukke mennesker.

HQ
HQ

Relaterede tekster

Skylanders Trap TeamScore

Skylanders Trap Team

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af redaktionens ældste portalmestre har taget turen igennem det nyeste spil i Skylanders-universet, og han er kommet begejstret og storsmilende ud på den anden side.

0
Nye elementer tilføjes Skylanders

Nye elementer tilføjes Skylanders

NYHED. Skrevet af Lee West

Så er der igen forældre, der med tårer i øjnene må se Skylanders udvidet. Denne gang er det to nye elementer, der går ud over pengepungen. Dette er første gang i...

0
Vi spiller Skylanders Trap Team i dag

Vi spiller Skylanders Trap Team i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi har allerede taget en to timers tur i Skylanders Trap Team (den kan du gense herunder), men i mellemtiden har Nick gennemført spillet, og er nu parat til at snakke...Indlæser mere indhold