Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skylanders Trap Team

Dagens GR Live: Skylanders: Trap Team speedruns og Witcher 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I dagens Gamereactor Live laver vi speedruns i Skylanders: Trap Team. Disse udfordringer på tid er vanvittigt underholdende og en meget vanedannende måde at spille Skylanders: Trap Team på, og Sophia vil gøre et forsøg på at sætte sine bedste tider. Vi synes til gengæld ikke, at Sophia skal være den eneste, der morer sig med spillet. Derfor vil vi opfordre alle vores læsere til at deltage i vores Skylanders speedrun-konkurrence, hvor du kan vinde fede præmier. Du kan læse mere om konkurrencen her.

Når vi så har mistet pusten, vender vi en tur tilbage til Witcher 3, hvor vi fortsætter fra hvor vi slap i gårsdagens stream, og ser på hvor meget længere vi kan komme i spillet.

Streamen starter som sædvanligt kl. 16:00, og varer to timer ovre på vores live-sider.

Skylanders Trap Team

Relaterede tekster

Skylanders Trap TeamScore

Skylanders Trap Team

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af redaktionens ældste portalmestre har taget turen igennem det nyeste spil i Skylanders-universet, og han er kommet begejstret og storsmilende ud på den anden side.

0
Nye elementer tilføjes Skylanders

Nye elementer tilføjes Skylanders

NYHED. Skrevet af Lee West

Så er der igen forældre, der med tårer i øjnene må se Skylanders udvidet. Denne gang er det to nye elementer, der går ud over pengepungen. Dette er første gang i...

0
Vi spiller Skylanders Trap Team i dag

Vi spiller Skylanders Trap Team i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi har allerede taget en to timers tur i Skylanders Trap Team (den kan du gense herunder), men i mellemtiden har Nick gennemført spillet, og er nu parat til at snakke...Indlæser mere indhold