Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect

Se lige denne statue af Urdnot Wrex fra Mass Effect: Andromeda

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok formåede Mass Effect: Andromeda ikke ligefrem at holde seriens høje kvalitetsniveau, og både den kritiske og økonomiske modtagelse var så tilpas lunken, at EA har valgt at ligge serien på is for nu. Det betyder dog ikke at legetøjsfirmaer ikke skal producere lækre produkter baseret på spillet, så det har de gjort.

Gaming Heads er parat til at fejre seriens 10 års jubilæum med en særlig statue af en af spillets karakterer, Urdnot Wrex. Figuren står 58 centimer høj inklusiv basen, og er lavet af "polystone resin". Den er håndmalet, og inkluderer en Graal Shotgun.

Der bliver lavet bare 1000 styks, og hver enkelt base bliver nummereret. Den koster så også lige $599, og den kan forudbestilles via Gaming Heads' hjemmeside.

Hvad synes du?

Mass Effect
Mass EffectMass EffectMass Effect

Relaterede tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Mass Effect har fundet sit andet hjem på PC, og Thomas Blichfeldt er blæst bagover. Bioware har i sandhed kælet for Pc-ejernes udgave af det store rumeventyr...

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Bioware tager dig med ud i mælkevejens fjerneste afkroge i deres smukke, episke rumeventyr. Henrik er trukket i kampdragten for at testet galaksens spændvidde...Indlæser mere indhold