Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starlink: Battle for Atlas

I England er størstedelen af Starlink-eksemplarerne solgt på Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som det også fremgår i vores store anmeldelse, så er selve implementeringen af det eksklusive Starfox-indhold i Starlink: Battle for Atlas ganske imponerende, for han er med hele vejen igennem, og fylder ganske meget i historien. Derfor er det måske ikke nogen overraskelse, at det netop er Switch-versionen der har overtaget på det engelske marked.

Ifølge GamesIndustry gik det i det hele taget ikke alt for godt for spillet i sidste uge, men størstedelen af de fysiske eksemplarer blev solgt på Switch. Og her taler vi virkelig størstedelen, da de fysiske salgstal viser at PS4-udgaven stod for 10%, og at Xbox One formåede 9%.

Det vides ikke hvordan de digitale salgstal ser ud, og det kan eventuelt stadig nås for Starlink endnu, da toys-to-life er meget gearet imod juleperioden.

Starlink: Battle for Atlas

Relaterede tekster

4
Starlink: Battle for AtlasScore

Starlink: Battle for Atlas

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ubisoft kaster sig hovedkuls ud i toys-to-life med et spil hvor du skifter dele ud på dit rumskib. Spørgsmålet er så bare om det er sjovt.Indlæser mere indhold