Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Minecraft grafiske opgradering er officielt blevet aflyst

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som du måske husker, så afslørede Mojang og Microsoft for lang, lang tid siden efterhånden en opdatering til Minecraft ved navn "Super Duper Graphics Pack". Ideen var at beholde spillets ikoniske grafiske stil, men at introducere flottere effekter, og generelt gøre spillet pænere. Det lader dog til at introduktionen af denne opdatering har været for besværlig, så nu er den helt blevet skrottet.

I en officiel meddelelse har Mojang bekræftet, at efter at have opdaget af implementeringen simpelthen er "too technically demanding", så er planerne blevet aflyst.

"We realise this is disappointing to some of you - there was a lot of enthusiasm for Super Duper from inside and outside the studio - but unfortunately, we aren't happy with how the pack performed across devices. For this reason, we're stopping development on the pack, and looking into other ways for you to experience Minecraft with a new look."

Det var da en skuffelse.

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.

0
Sonic drager til Minecraft

Sonic drager til Minecraft

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Når man fylder 30, er der mange, der overvejer at sætte tempoet lidt ned oven på de vilde tyvere. Til denne kategori hører Sonic the Hedgehog dog ikke, da han for nyligt...Indlæser mere indhold