Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect

Bioware har teaset noget relateret til det originale Mass Effect

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes vist rigtig mange Mass Effect-fans, der ønsker mere end noget andet at Bioware ikke bare fortsætter serien, men at de også genudgiver de første tre kapitler med pænere grafik og mere stramme mekanikker.

Bioware har ikke direkte ville afvise sådan et projekt, og noget tyder på at de i hvert fald er i gang med at tease noget relateret til det originale spil. Bioware udgav nemlig en kort video på deres officielle Twitter, hvor de hylder opdagelsen af Mass Relays i det originale spil, samt spillets hovedtema.

Det er en kuriøs video bare sådan at lægge ud uden videre, særligt når nu det ikke er noget deres Twitter-kanal løbende gør.

Hvad tror du de har gang i her?

Mass Effect

Relaterede tekster

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Mass Effect har fundet sit andet hjem på PC, og Thomas Blichfeldt er blæst bagover. Bioware har i sandhed kælet for Pc-ejernes udgave af det store rumeventyr...

Mass EffectScore

Mass Effect

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Bioware tager dig med ud i mælkevejens fjerneste afkroge i deres smukke, episke rumeventyr. Henrik er trukket i kampdragten for at testet galaksens spændvidde...Indlæser mere indhold