Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons bliver en smule forsinket

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ser flere spil, der efterhånden bliver udskudt på grund af coronavirussen, og nu kan vi tilføje endnu et spil til den liste.

Det drejer sig om Mojangs spin-off Minecraft Dungeons, der er blevet forsinket til den 26. maj. Det har studiet udmeldt på Twitter. Mojang sigtede ellers efter at udgive det i april, men det er altså nu udskudt en smule - sandsynligvis på grund af coronavirussen, selvom Mojang dog ikke selv nævner det i udmeldingen.

Minecraft Dungeons lyder ikke desto mindre som et ret alternativt spil: en isometrisk dungeon crawling-RPG, der finder sted i Minecraft-universet. Det kan man da med rette kalde et spin-off. Er det et spil, der vækker interesse hos dig?

Minecraft Dungeons

Relaterede tekster

2
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Hvordan lyder ideen om et episk fantasy-eventyr i svenske Mojangs firkantede blokverden sammen med et par gode venner? Vi har gennemspillet spinoffet Minecraft Dungeons.Indlæser mere indhold