Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Minecraft runder 200 millioner solgte kopier

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er nogle spil, som ældes med ynde, og som bare aldrig bliver slidt med alderen. Et af disse spil er uden tvivl Minecraft, der bliver ved med at sælge stort. Så stort at spillet nu har ramt en vild milepæl.

Mojang Studios' chef Helen Chiang har meddelt på Xbox' hjemmeside, at Minecraft faktisk har solgt over 200 millioner eksemplarer. Minecraft-serverne er også stadig propfyldte:

"We are humbled that there have now been more than 200 million copies of Minecraft sold to date, and 126 million people are now playing Minecraft every month."

Spiller du stadig Minecraft af og til? Og hvor mange platforme har du i så fald købt spillet på?

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.

0
Sonic drager til Minecraft

Sonic drager til Minecraft

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Når man fylder 30, er der mange, der overvejer at sætte tempoet lidt ned oven på de vilde tyvere. Til denne kategori hører Sonic the Hedgehog dog ikke, da han for nyligt...Indlæser mere indhold