Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Universitetsstudenter afholder afskedsceremoni i Minecraft

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom dele af verden langsomt er ved at genåbne forskellige dele af samfundet, er der stadig rigtig mange aktiviteter og begivenheder, som er blevet aflyst på grund af coronakrisen. Heriblandt finder vi de traditionsrige afskedsceremonier, som de amerikanske universiteter normalt afholder for deres studerende, når de graduerer. Ét amerikansk universitet har derfor fundet en alternativ løsning.

Berkeley Universitet i Californien har simpelthen afholdt deres afskedsceremoni i Minecraft via Twitch. Det foregik ved, at man i Minecraft havde bygget en tro kopi af universitetets eget stadion med en talerstol i midten. Her blev de forskellige taler holdt, mens de studerende stod med hver deres Minecraft-figur nede på tilskuerpladserne og lyttede med. Ceremonien sluttede naturligvis med den velkendte tradition, hvor eleverne kastede deres sorte Minecraft-studenterhuer i vejret.

Du kan se hele ceremonien via dette link. Det er nu ret sjovt fundet på.

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.

0
Sonic drager til Minecraft

Sonic drager til Minecraft

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Når man fylder 30, er der mange, der overvejer at sætte tempoet lidt ned oven på de vilde tyvere. Til denne kategori hører Sonic the Hedgehog dog ikke, da han for nyligt...Indlæser mere indhold