Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons har vippet Animal Crossing: New Horizons af eShop-salgstronen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virkede, som om succesen med Animal Crossing: New Horizons ingen ende ville tage. Tre måneder efter udgivelsen befandt det hyggelige spil sig stadigvæk på toppen af Nintendo Switchens amerikanske eShop-hitliste i sidste uge. Men i denne uge måtte Animal Crossing: New Horizons langt om længe vige pladsen for et andet nyt spil.

Som Twitter-brugeren Benji-Sales meddeler, er Mojangs RPG-spin-off Minecraft Dungeons nu at finde på førstepladsen på ugens Best Sellers-liste på Nintendo eShop. Animal Crossing: New Horizons er dog ikke røget mere end en enkelt plads ned på listen, hvilket indikerer, at titlen stadig sælger stort. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition indtager desuden tredjepladsen.

Har du investeret i nogle af spillene?

Minecraft Dungeons

Relaterede tekster

2
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Hvordan lyder ideen om et episk fantasy-eventyr i svenske Mojangs firkantede blokverden sammen med et par gode venner? Vi har gennemspillet spinoffet Minecraft Dungeons.Indlæser mere indhold