Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part II

Naughty Dog arbejder stadig på et multiplayer-projekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Naughty Dog sagde før lanceringen af The Last of Us: Part II, at de ønskede at udgive en multiplayer-del senere, men siden da har vi stort set intet hørt, og det har ledt nogle til at tro at projektet er blevet lukket til fordel for andre, større projekter.

Men det lader ikke til at være tilfældet, om ikke andet arbejder de aktivt på et multiplayer-projekt. Dette er blevet afsløret via GameSpot, der har noteret at studiet lige nu leder efter en Economy Designer, der har til formål at "create avenues for self-expression for our players, ensure robust longevity to our games, and give our players great rewards to strive for."

Selve opslaget er ikke udpenslet som om at det gælder for bare ét projekt, men at det er noget der er mere fokus på fremadrettet.

Vil du gerne spille en multiplayer-del til The Last of Us: Part II?

The Last of Us: Part II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold