Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake er eftersigende i udvikling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har tidligere dækket den potientielle remake af Star Wars klassikeren Knights of the Old Republic fra Aspyr Media. Den gang var det stadig ikke blevet bekræftet, men nu har Bloomberg journalisten Jason Schreier bekræftet rygtet.

Under et interview med MinnMax fortalte Shcreier, da han blev udspurgt omkring remaken: "Yes, there is something there.", og senere i interviewet bekræftede han mere direkte omkring KOTOR remaken:

"I've basically confirmed that Aspyr, which is the company that has ported a bunch of KOTOR games, is working on a remake," tilføjede Schreier.

Nu er det altså ikke bare et rygte længere, men er direkte blevet bekræftet. Hvad præcis det indebærer er dog ikke klart endnu. Er det en direkte remake, eller er det nærmere en remaster?

Vi må væbne os med tålmodighed og være glade for, at endelig få bekræftet KOTOR remake rygterne, og ellers må vi krydse fingre og håbe på, at der ikke går alt for lang tid inden vi hører noget officielt nyt fra Aspyr Media.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Relaterede teksterIndlæser mere indhold