Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Syv millioner lavede Epic Games Store-konto for at få et gratis GTA V

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grand Theft Auto V er det bedst sælgende spil nogensinde, og det er særligt beundringsværdigt når man tænker på, at spillet har været tilgængeligt i en række omgange uden at man har behøves at skulle betale.

Eksempelvis var det en del af Epic Games' promovering af Epic Games Store, hvor man kunne få spillet ganske gratis på platformen ved at lave en konto. Og det skulle vise sig at være en ret god aftale for Epic Games, for mange millioner lavede en konto kun for at indløse deres gratis eksemplar.

Som MP1ST skriver er flere retsdokumenter fra retsagen imellem Epic Games og Apple blevet offentliggjort, og her fremgår det at cirka syv millioner brugere lavede en Epic Games Store-konto kun for at indløse Grand Theft Auto V.

Efter det har vi Civilization VI, men også spil som Subnautica har resulteret i kreationen af nye brugere.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold