Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

Den nye version af GTA V får tilsyneladende en helt ny karakter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til november ankommer endnu en udgave af Grand Theft Auto V, et spil der tilsyneladende nægter at dø, ligesom The Elder Scrolls V: Skyrim. Men denne gang tyder noget på at der kommer til at være helt nyt indhold, men præcis hvilken form det kommer til at tage vides endnu ikke.

Om ikke andet ved vi at stemmeskuespiller Dave Jackson for nylig har bekræftet i et Facebook-indlæg, som han hurtigt slettede, at han skal være med i et GTA-spil. I det slettede indlæg bekræftede han at han skal spille en karakter ved navn "Captain McClane", en politiofficer.

Men om hvorvidt der er tale om Grand Theft Auto V på PS5 og Xbox Series (som de fleste lader til at forvente), en helt ny karakter i den kommende remaster-trilogi, eller om det her er det første konkrete livstegn fra Grand Theft Auto VI vides endnu ikke.

Vi tænker også at førstnævnte er mest sandsynligt, men hvad tror du?

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold