Dansk

Antitomas' præsentation

Mit navn er Tomas. Jeg bor på Nørrebro.
Jeg blev først rigtig bidt af japanske rollespil og eventyrspil på GameCuben, og siden er det blevet min foretrukne genre, som listen forneden også vil vidne om.

Videospil overall top 30:
1. Ico
2. Majora's Mask
3. Shadow Of The Colossus
4. Zelda: Oracle-spillene (inkl. Link's Awakening)
5. MGS3
6. OddWorld: Stranger's Wrath
7. Chrono Trigger
8. The Wind Waker
9. Mother 1
10. Wario Land II
11. Fire Emblem: The Sacred Stones
12. A Link To The Past
13. Phoenix Wright: Ace Attorney
14. Pokémon Silver Version
15. WarioWare (GC)
16. MGS2
17. Jak II
18. Super Mario Land
19. Metroid Prime 2
20. Ghost Trick: Phantom Detective
21. Super Smash Bros. N64
22. Tekken 3
23. Earthbound
24. Crash Bandicoot-trilogien (sådan laves 3D-platforming, Nintendo)
25. Tekken Tag
26. Mother 3
27. God Of War II
28. Metroid Prime 1+3
29. Phantom Hourglass
30. Okami

Læs også mine anmeldelser

-

Top-yndlinge inden for kategori:

- Spiludviklere: Team Ico, Naughty Dog, Nintendo R&D, Retro Studios, Ape/Creatures inc. og Kojima.

- Spilserier: The Legend Of Zelda, Jak and Daxter, Metroid (Prime) og Metal Gear Solid og mange andre.

---

Musikken fylder også en hel del:

- Elektronisk musik: Daft Punk, Todd Edwards, Alan Braxe & Fred Falke.

Jeg er desuden lystig Roskilde Festival-gænger.

Top 20 Todd Edwards (uden at tælle remixes med - det bliver for svært at koge ned):
1. Steal Your Heart
2. Whispers In The Dark
3. Saviour Tonight
4. Far Away
5. Not To Worry
6. Mystery
7. Light Of The Sun
8. Radio Thing
9. A Song For You
10. Come Around
11. Are You There?
12. When Angels Sing
13. I Might Be
14. Shut The Door
15. End This Hate
16. Heaven
17. Can't Live Without You
18. Walk With Me
19. Perfect Love
20. Hold The Faith
21. Moved To Tears
22. Feelin' Lonely
23. You're The One
24. Don't Bother
25. I'm Hopeful
26. Sunshine : Sunrise
27. Open Your Eyes
28. Show Me A Sign
29. Dancing For Heaven
30. Break Smooth

Tjek dem ud på YouTube - køb dem på iTunes og Juno Download.

Todd Edwards' album diskografi:
- Nervous Tracks er en samling af det meste af hans bidrag til Nervous Records under aliaser som The Messenger og Sample Choir. Nævneværdige tracks er hans remix af Kim English samt Main Vibe og End This Hate.
- Prima Edizione; første egentlige studiealbum under i! Records. Indeholder nogle af hans mest funky og laid back klassikere. Stadig meget amerikansk deep house i hans lydbillede.
- Full On, Vol. 1; en forlængelse af den kreative force, Prima Edizione påbegyndte, blandet med en nyere lyd; denne guldmine har flest numre i verdensklasse på én CD, hvis man ser på hvert nummer separat. Der findes en mixet udgave, men hvert nummer skal helst nydes umixet om muligt. (Nok mit personlige favorit album.) Den mixede udgave er bare de forskellige numre der glider ind over hinanden uden nogen pauser.
- Full On, Vol. 2; en mere finpudset og varieret lyd med interessante vokaler og samples. Bedst mixede album, da man dårligt enser det og numrene sagtens stadig kan høres separat i deres mixede udgave.
- New Trend Sounds 2004; en samling rigtig gode numre, der desværre ikke spilles så længe af gangen - som regel ikke over 3 minutter og højst 4 minutter med undtagelse af det sidste numre. Det er ærgerligt, da de numre der er her, har rigtig meget at byde på i deres fulde udgaver, men her får man ikke andet end en smagsprøve på dem.
- New Trend Sounds: Classics, Remixes and Beyond; ikke min favorit samling, men der er faktisk mange klassikere, nyere såvel som de rigtig gamle.
- Odyssey; nok det eneste album der har haft en chance for at bryde igennem mainstream og stadig beholde hans unikke lydunivers. Numrene er ikke for lange, måske en anelse korte, men de er ikke mixet og egner sig stort set alle til at blive spillet i radioen. Whispers In The Dark viser, at han sagtens kan lave velfungerende, storladent musik uden at bruge sin velkendte 2-step lyd, selvom det er en sjældenhed.
- Jazz Love Spirit; det her er faktisk en samling med forskellige artister, men mange af dem er bare Todd Edwards aliaser, som I Am Child og Werks. Her kan man høre lidt mere af den soul-fyldte, laid back stil, han også sagtens mestrer. At alle sangene med vokal vers er ham, samt film-sample, viser hvor dygtig han er, særligt i kontrast til de andre ellers så udmærkede lounge numre.
- Full On, Vol. 3; måske fordi Full On-albummene solgte bedre, eller navnene var mere populære, så er han gået tilbage til denne titel. Hans lyd er her meget præget af det, han etablerede på Odyssey, med voice sample og hypnotiserende basgange, og han har stort set vokaler på alt nu, med mindre det er instrumentaler til vokalnumre, som fx Crazy In Love, som han sandsynligvis ikke har fået lov til at udgive med Beyoncé og Jay Zs vokaler. Nok et af de mest variede albums, der alligevel har en fælleslyd og som i høj grad kan introduceres for folk, der er ny til hans lyd. Damon Trueitts vokal skaber ny kemi til Todds lydunivers.


Siden er Todd begyndt at udgive sin musik stykvis eksempelvis på bandcamp eller gratis på soundcloud - her finder du sjældne dub mixes og bl.a. Crazy Love i mixervenlig udgave med vokalerne på.
I 2012 startede han sit eget digitale pladeselskab Nu Trend Music.
Han fortsætter med at producere egne tracks, men det er på remix siden at man oftest finder og ser ham udmærke sig.

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet af: seanmp5
  2013-08-31 15:26
  Godt at hører fra dig igen. Det er længe siden.
  Nu har jeg godt nok ikke den samme tid i overskud til at være særligt aktiv på sitet, som førhen. Derfor skriver jeg som regel kun, når der for alvor er noget der fanger min opmærksomhed.

  Hvis du har mod på en mere autentisk og usminket tone end bla det kække Uncharted, så kan The Last of Us bestemt anbefales.

  Personligt er dette det første spil, som jeg ville overrække en topkarakter siden Super Mario Galaxy 2 (fra juli 2010). Faktisk har jeg ikke selv givet karakteren 10/10 i en anmeldelse siden Bayonetta (fra januar 2010), selvom jeg vel at mærke også har spillet Mass Effect 2 og 3, Red Dead Redemption, Portal 2, Arkham City, Skyrim, The Walking Dead, Bioshock Infinite og mange andre aldeles gode spil siden da. Jeg kunne selvfølgelig uddele et 9/10 eller endda 5/10 i ny og næ, men som sagt skriver jeg idag stort set kun, når jeg er helt oppe og køre over noget.

  En ven har på det seneste dog fået sat mig i gang med selveste The Legend og Zelda på min Goe gamle Wii. Der er tale om seriens føste udspil, sådan rent kronologisk ifølge mytologien - altså Skyward Sword. Jeg må indrømme, at oplevelsen er fantastisk og farverig for øre, øjne og sjæl. Kun Hayao Miyazaki's animationsfilm syntes at have samme smukke blanding af barnlig eventyrlyst og livsbekræftende drama. Er næsten igennem spillet nu. Næste stop bliver sikkert A Link to the Past eller Ocarina of Time, hvis bare jeg kan få min Wii online.
   
 • Skrevet af: seanmp5
  2013-08-03 17:22
  Hej Antitomas.
  Jeg er langt om længe blevet brugeranmelder her på GR igen, og det er der kommet en nøjsom anmeldelse af The Last of Us ud af. Det vil være mig en fornøjelse, hvis du ville komme med lidt af din (altid konstruktive) kritik af den.
  Hvad har du ellers fået føjet til spil samlingen?
   
 • Skrevet af: Stampe128
  2013-05-14 20:52
  Haha. Det er sgu en fortolkning, jeg ikke lige selv havde sporet
  Jeg mener nu, at billedet var et vattet forsøg på at se Bono som blond. Men jeg kan egentlig godt se Liquid Snake i det - det er også en bedre historie

  Det kan være, at det skal være min backup-løsning, hvis studierne går helt fløjten: At lave kendte spilfigurer af kendte mennesker. Det ville blive et hit på 9gag
   
 • Skrevet af: Al Brocky
  2013-01-15 03:49
  Du har godt nok megen information i din profil, men er det hele up to date?
   
 • Skrevet af: seanmp5
  2012-10-10 16:43
  Hej Thomas. Tænk, jeg syntes ellers også det er ved at være længe siden jeg har set dit navn i debat her på sitet, men jeg deltager nu også selv kun sjældent, så måske det bare er mig? Måske er vi ved at blive gamle, eller hvad? Jeg fandt for resten en backup af mine gamle anmeldelser, som jeg ellers troede, jeg havde slettet for længe siden - der i blandt Ico, Shadow of the Collosus og Okami (min aller første helt tilbage fra 2008!). Gad vide om man skulle lægge dem ud igen, og måske give sidstnævnte lidt højere karakter end den gang...?
   
 • Skrevet af: Ballemand
  2012-05-07 17:07
  Oh yeah! Earthbound er så godt. (årsdagen for din besked om Earthbound i min gæstebog, som jeg aldrig fik svaret på)

  Nu vi er på emnet, synes du ikke om mother 3 siden at du ikke har den på din top 25?
   
 • Skrevet af: The Pez Dispenser
  2012-03-10 20:54
  Jep, fuldstændigt uhæmmet underholdning. Samt et godt bevis på at umodne jokes sagtens kan virke, hvis bare man har nok af dem .
   
 • Skrevet af: The_Dude
  2011-12-30 10:12
  uanset hvad alder hun har nu er hun da total nice
   
 • Skrevet af: The_Dude
  2011-12-28 23:24
  Det er da Mascha Vang :o
   
 • Skrevet af: wampire800
  2011-11-22 09:18
  enig enig
   
 • Skrevet af: gummisokken
  2011-10-22 23:19
  Hvis du har lyst til at sælge Earthbound siger du abre til, ikke?
   
 • Skrevet af: SOAP97
  2011-10-15 15:27
  Tackar så mycket!
  Namnet är inte det bästa med bossen kan man väl säg.
   
 • Skrevet af: Fox-Mulder
  2011-09-14 00:38
  Ja jeg flyver endnu en gang med Fox og StarFox teamet! Det er iøvrigt et af mine favorit spil til den gamle Nintendo 64!

  Tja jeg vil da tjecke dit musik link ud, og høre om det er noget!
   
 • Skrevet af: Åke Jävel
  2011-09-13 16:01
  Samma här, en himmelsk duo.
   
 • Skrevet af: Åke Jävel
  2011-09-12 18:44
  Yes it is, jag förmodar att Antitomas är en Daft Punk-lyssnare?
   
 • Skrevet af: Issuezz
  2011-09-11 21:14
  Damn Straight!
   
 • Skrevet af: Ridley
  2011-06-18 03:00
  Tack så mycket! Jag känner till vissa av dem, ska kolla upp de andra också.
   
 • Skrevet af: Ridley
  2011-06-16 21:59
  Okej. Vad lyssnar du på för någon french house förutom Daft Punk, Todd Edwards, Alan Braxe & Fred Falke? Jag vill gärna ha tips på fler liknande artister.
   
 • Skrevet af: Ridley
  2011-06-16 13:49
  Ja, det verkar så. ^^ Har du last.fm? Tänkte att vi kunde jämföra musiksmak.

  http://www.last.fm/user/SirRidley
   
 • Skrevet af: Ridley
  2011-06-14 11:26
  Hej! Såg att du ville bli min vän. Kul att du gillar french house, det är awesome. Du har bra spelsmak med.

  Jeg er til piger... og mænd med robot-hoveder.

  Daft Punk är bäst.
   
 • Skrevet af: dennyaaa
  2011-05-22 20:10
  ^^ et eller andet skal man jo sige når man skiver i en gæstebog Så lige du var fra 2007, og tænkte på hvorfor jeg ikke har set dig herinde før
   
 • Skrevet af: dennyaaa
  2011-05-19 17:27
  Hej
   
 • Skrevet af: seanmp5
  2011-05-16 12:12
  Jeg siger tak for dit feedback på mine anmeldelser. Opdagede kun, at min anmeldese af Wii Sports endnu ikke var færdig, da jeg så din kommentar - anmeldelsen var endnu ikke gjort særlig "læsevenlig", men det er fixet nu, i og med at jeg har opdelt den i de tiltænkte afsnit.
   
 • Skrevet af: Apocalypto
  2011-03-14 17:25
  Tak for kommentaren.

  Angående Multiplayer med Slow-Motion, så skulle det kommende Max Payne 3 vist indeholde sådan noget. Det har jeg i hvert fald læst, men om det passer det ved jeg ikke.

  Og hvordan Rockstar vil få det til at virke, det bliver interessant at se. Men de må åbenbart have en ide om det, siden det måske er med.
   
 • Skrevet af: seanmp5
  2011-03-01 13:43
  Ah ja, Okami - så du har altså lige læst min allerførste anmeldelse. Nu er det jo nogle få år siden jeg skrev den, så jeg finder dels sproget en smule pinligt idag...
  Det glæder mig dog at vide, at spillet trods alt er kommet til sin ret hos andre som dig selv, og måske syntes 8/10 ikke af meget, men så kan jeg også forsikrer dig om at det er et STORT et af slagsen. Alternativet havde være et meget magert 9-tal og fjerden der altå fik karakteren til at tippe ud over kanten var som sagt en udfordringskurve, der til tider kunne være lige rigligt monotont... ja lige frem søvndyssende.
  MEN jeg er trods alt stolt over at være blandt de få, der ejer et eksempler (og mon ikke denne oversete perle allerede er blevet lidt af en sjældenhed?). Pas godt på dit eksemplar, hvis du endu har et.
   
 
 
Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.