Dansk

CimTrifius' præsentation

Halløjsa og velkommen til min fantastiske (og nyligt opdaterede) profil!

Jeg er CimTrifius, og som så mange andre medlemmer af denne hyggelige side har jeg en svaghed for spil og anden god underholdning.

Lidt om SPIL:

Min samling af konsoller er ikke just prangende, men de oplevelser, som de har givet mig, er guld værd. Mit første stykke elektronisk underholdning var den håndholdte klassiker fra Nintendo, Game Boy. Denne "spille dreng" havde en dejlig grøn farve og bød på mine første store oplevelser med platform helten Mario. Den bød også på et par skuffelser (mit første køb var "Mario & Yoshi", der desværre ikke var et platformsspil, som jeg havde håbet på) men alt i alt var mit bekendtskab med maskinen en triumf. Den fik senere selskab af en Game Boy Color.

Playstation 2 var min første konsol. Den er snart så gammel, at den burde komme på pension bag glas og hængelås. Trods et par skavanker, virker den stadig fint. Dens brødre - storebror PS One og efternøler PS3 - findes også i min ydmyge samling. Jeg er usædvanlig stolt af min Gamecube, der endnu ikke har mistet sin hædersplads under tv'et. Min brugte Xbox har været knap så heldig, men den virker da endnu - og et par unikke oplevelser er det da også blevet til. Min PSP frister en trist tilværelse i mit nyligt indrettede hædersskab for diverse special udgivelser af spil. Den har samlet lidt for meget støv igennem årene - men jeg er glad for den, fordi det var en gave fra en tidligere arbejdsgiver (og den var ikke specielt billig, da jeg fik den foræret!)

Hvis det ikke var nok til at få jer til at tabe underkæben af begejstring, kan jeg tilføje, at jeg også er en amatør-agtig samler af spil til overstående konsoller. Det er blevet til en ganske uimponerede samling af både gode og mindre gode titler. Favoritter er der nok af.

CimTrifius' Super-duper Mega-magiske All-time Spil Top-10:
- The Last of Us
- Shin Megami Tensei: Persona 3
- Kingdom Hearts
- NieR: Automata
- Final Fantasy X
- Persona 5
- Red Dead Redemption
- Bioshock Infinite
- Mass Effect 2
- Shin Megami Tensei: Persona 4

CimTrifius' Virkelig-vanvittige Mega-mystiske Skjulte-Klassikere Top-5:
- Guardian's Crusade
- Oni
- Under the Skin
- Road Trip Adventure
- Crashed


Det har i længere tid været mit ønske, at bidrage lidt mere aktivt til Gamereactor (uden at få storhedsvanvid, vel at bemærke!) Dette ønske har nu resulteret i, at jeg er begyndt at blogge lidt om mit forhold til spil. I mangel af bedre - og muligvis mere interessant - stof, har jeg til en start kastet mig over en række af mine bedste spil-minder. Så tæt på 'RETRO', som det nu kommer. Jeg har en række idéer, der nok munder ud i en gennemgang af forskellige titler, der har betydet noget for mig som gamer. Gamle spil. Spøjse spil. Gode spil. De nyere klassikere, der formår at underholde og efterlade et vist indtryk, bliver der også plads til.


MEGET lidt om meget ANDET:

Hvis vi ser bort fra min interesse for spil, skal det nævnes, at jeg også er stor fan af film-mediet. Især animation, western- og kampsports-film er jeg grebet af, men de store klassikere ser jeg også gerne. Selv en komedie bliver det da til i ny og næ. Jeg skal ikke komme nærmere ind på en decideret liste (da det vil være for uoverskueligt, både for jer besøgende og for mig selv).

- - - - - - - Profilen er sidst opdateret den 14. april 2017 - - - - - - -

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrevet af: 5murfen
  2015-09-29 10:42
  Oooh, vad kul! Jag brukar bara få respons från svenska delen av Gamereactor så jag visste inte ifall ens videos syns i fler länder. Roligt att du gillar
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-08-14 15:42
  Hej der - godt at høre fra dig!

  Jeg har været ude at rejse en helt del, så det er grunden til, at jeg ikke har været aktiv meget længe. Jeg kommer dog nok heller ikke til, at blive synderligt aktiv igen, da jeg mærker trangen til at komme "on the road" igen - hehe

  Håber også du har haft det godt!!!
   
 • Skrevet af: Carmillah
  2014-05-12 12:44
  Hej Kim,

  Jeg har tænkt mig at smide en blog op her i løbet af ugen.

  Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg sad med gåsehud 90% af tiden!
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-03-25 15:31
  Årh, det lyder bare vildt godt med en western top-10!

  ... håber at se sådan en i fremtiden!
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-03-24 15:59
  Gik igang med Metro 2033 på "hardcore" sværhedsgrad, men måtte ret hurtigt konstatere at mine FPS evner ikke egnede sig til denne udfordring... Spillet virker dog fængende (satte sproget på russisk for at gøre det endnu mere stemningsfuldt), så måske jeg starter forfra på normal senere i dag - kunne nemlig godt tænke mig at opleve nogle af de første "scener" endnu en gang! Alan Wake trækker dog virkelig i mig, så måske Metro 2033 må vente lidt...

  Hvad får du spillet for tiden?

  Og får du set nogle westerns? Jeg så director's cut versionen af Danser Med Ulve (en af mine favorit film!) for første gang her den anden dag.. 4 timers film. En fantastisk oplevelse! Hvis du er fan af den almindelige version, så vil jeg anbefale dig, at du snuser dig frem til et eksemplar af directors's cut versionen. Det kan dog godt blive svært, da den kun er at finde brugt.
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-03-23 19:53
  Så fik jeg gennemført Resident Evil 5!!!

  Må indrømme at kapitel 5 og 6 var lidt af en pinsel.. jeg måtte tvinge mig selv igennem det!
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-03-23 13:54
  Jeg ville elske snart at få skrevet en ny blog eller anmeldelse, men har fået lidt "writer's block"

  Selv det at kommentere på sitet kniber det med.. måske det er egentlig motivation som mangler?

  Noget som vækker et eller andet inde i en - vækker ordene til live, og giver lyst til at nedfælde dem på papiret, for som vi vist har snakket om, er tankerne jo ikke meget værd, så længe de forbliver i hovedet.

  ... efter Resident Evil 5 (som jeg regner med at gennemføre i dag) har jeg Alan Wake og Metro 2033 i sigtekornet til en anmeldelse. Nu må vi se hvilket spil jeg går i gang med først, og om det overhovedet bliver til nogen anmeldelse! Men måske tanken om, at jeg gør det for din (og måske andres?) skyld - jeres interesse for, at læse hvad jeg skriver - kan være lige den motivation jeg mangler!

  - ser også at du har skrevet en ny blog, den vil jeg se at få læst
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-03-22 10:57
  Ja, det kunne være sjovt at se dig forsvare spillet/fortælle hvorfor det er en af dine yndlinge i en blog eller anmeldelse!

  .. og bevares, det er da heller ikke totalt ringe. Faktisk tror jeg det kunne have været okay godt, havde det ikke været for den forfærdelige "tank"-styring!

  Det sjovt du siger det med din onkel, for den anden dag prøvede jeg at spille det med mine kæreste! Hun kunne overhovedet ikke finde ud af det! Selv det at gå og bevæge kameraet på samme tid var en udfordring for hende, og hun sagde at spillet gjorde hende svimmel

  Megen spilglæde blev det altså ikke til, da jeg konstant måtte hjælpe hende og komme hende til undsætning... Det endte da også med at hun døde (imens jeg ingen skade havde taget). Hahahaha, men en sjov oplevelse var det dog alligevel!
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-03-21 18:38
  Jeg vil lige skrive til dig, og informere dig om, at jeg for tredje-fjerde gang er givet mig i kast med Resident Evil 5, i håb om endelig at gennemføre det!

  Denne "mission" har jeg nærmest udelukkende påbegyndt fordi, at jeg ser at du har spillet under dine favoritter

  ... hvis du da ikke har tastet forkert? Skulle der stå "4" istedet for "5"?

  I tilfældet af, at du ikke har tastet forkert, så vil jeg gerne spørge om en forklaring på, hvorfor det er en af dine favoritter? Hvordan kan nogle have det som favorit spil?!
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-03-16 13:21
  Miraculix er bare cool, og skør som jeg... Jeg kan i høj grad relatere til ham

  - tror ikke der ligger så meget bag brugernavnet, og dog.. Men nogle mysterier er "best left unsolved".
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-02-16 23:57
  Ja, tempoet er ikke specielt højt i The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, og jeg må også indrømme at jeg ved første bekendtskab endte med at slukke efter en tyve minutters tid. Et par uger efter gav jeg den så en chance til, og jeg blev tryllebundet... Den film er simpelthen bare magisk, og jeg føler det som en IMBd bruger beskrev det, at jeg er en del af en meget lille gruppe som virkelig "forstår" filmen og kan værdsætte den som det mesterværk den er.

  Og hvad angår Pale Rider, så jep, den har jeg set et par gange. Det er dog lang tid siden jeg sidst så den, men må give dig ret i at den er super fed

  Behøver vel slet ikke spørge om du har set Unforgiven? Men hvad så med True Grit fra 2010, har du set den? Den er lavet af Coen brødrene, og er baseret på Charles Portis' bog, som også er meget anbefalingsværdig!
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-02-16 10:31
  The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford må være min "ultimative farvorit" western.. Det er dog langt fra at være en shoot 'em up film, som så mange klassiske westerns er det. Det er mere et drama

  Af "klassiske westerns" må The Good, The Bad and The Ugly - der bliver betragtet som en af de bedste spaghettiwesterns nogensinde - være en af mine yndlings, har set den film utallige gange.. Især da jeg var mindre! Haha, forestil dig lige sådan en 10-årig dreng som sidder og ser en 3 timer lang film fra 60'erne helt alene! Ved ikke hvor meget jeg egentlig forstod af den dengang, men jeg elskede den.
   
 • Skrevet af: CimTrifius
  2014-02-15 21:15
  Yep, det blev så en slags dobbelt besked - men nu er der skrevet på din væg i stedet.
   
 • Skrevet af: Miraculix
  2014-02-11 11:01
  En western tilhænger! Også mig, også mig... Kan se du har 3:10 To Yuma listet som en af dine farvoritfilm, er det så det remaket eller den originale?
   
 
 
Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.