Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

RiiZs præsentation

RiiZ her!

Efter 8 år har jeg nu endelig fået ændret denne tekst.

Jeg har altid fulgt med i spilbranchen - som i lige siden Tips&Tricks, Pc-player (som blev >pc-player, som blev til Gameplay) og da internettet kom på mode var Gamereactor 'the main place' at læse nyheder om spil, for mig.

Prøver på at være så let at arbejde med som muligt - skriver, lige som så mange andre, en masse ting i farten. Dette resultere til tider i at alt måske ikke er lige intelligent, men prøver som regel at ligge lidt tanke bag inden jeg taster løs

Det var mig indtil videre...

/RiiZ - 1Love

Gæstebog

For at kommentere skal du være logget ind. Bliv medlem her - bliv medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet af: justthomas
  2013-12-08 22:05
  Hey RiiZ.

  Hvis du vil have en PS4 så forudbestil en på Amazon. Jeg forudbestilte en stand-alone d. 19. november og den blev sendt hjem til mig i fredags.

  Det er ingen garanti, men der er heller ingen risiko da du kan afbestille når som helst.

  Maskinen koster 3200, men husk at købe en adapter til det engelske stik. Alternativt kan du benytte et strømkabel fra en nyere ps3.
   
 • Skrevet af: metal N Rock
  2011-05-24 22:14
  Vad är det här en Norman jag skådar, \m/ till dig också
   
 • Skrevet af: RiiZ
  2010-10-14 22:06
  yo man!